Oktoberfest Terwolde

Zondag 23 september 2018
Op uitnodiging van Dweilorkest de Graapendaelers traden wij op tijdens het jaarlijks Oktoberfest in Terwolde. Een muzikale feest met veel aandacht voor bier en worst en natuurlijk veel muziek. Het weer zat de organisatie dit jaar tegen, want het regende de gehele dag pijpenstelen. Gelukkig kon de organisatie het evenement verplaatsen naar het dorpshuis, want in een paar uurtjes kreeg het dorpshuis een geheel andere setting met de uitstraling van een onvervalste feesttent met lange tafels, mooie meiden in dirndljurken en mannen in houthakkersoutfits. Het optreden was in een wel bijzondere omstandigheid, maar maakte er wel een reuze gezellig evenement van. Hulde voor de organisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *